Sietse Klomp ComputerSupport Nijmegen

 
 

Welkom op sietseklomp.nl


Hier vindt u informatie over Sietse Klomp ComputerSupport. Naast deze welkomstpagina kunt u boven in beeld doorklikken naar een pagina met contactinformatie en een pagina met links naar enkele klanten en friends van Sietse Klomp ComputerSupport.


Sietse Klomp helpt particulieren en kleine bedrijven met het onderhoud, de installatie en het gebruik van Apple computers. U kunt bij Sietse Klomp bijvoorbeeld terecht voor hulp bij het gebruik van internet, netwerken, Office-programmatuur maar ook voor uitleg over hoe u back-ups van uw computer kunt maken en hoe u uw programma’s up-to-date houdt.


Kortom; werkt u met een Apple computer en zou u het fijn vinden om iemand te hebben die graag met u meedenkt? Neem dan nu contact op met Sietse Klomp!


 

Creatief, persoonlijk & bereikbaar

Sietse Klomp ComputerSupport Nijmegen is een eenmanszaak opgericht in november 2006. Gericht op het ondersteunen van particulieren en kleine bedrijven bij het gebruik van Apple computers en randapparatuur. 


De belangrijkste contactinformatie om te gebruiken in uw adressenbestand vindt u hier als digitaal visitekaartje (VCARD): Sietse Klomp.vcf